Faber Grafmonumenten

Ljouwertertrekwei 34b
9035 ED Dronryp

06-51753615
info@fabergrafmonumenten.nl

telefonisch bereikbaar voor informatie of afspraak:

maandag t/m zaterdag
van 08.30 – 17.00 uur

 

 

 

Onderhoud

Jaarlijks onderhoud van uw bestaande monument:

Bij ons kunt u een onderhoudscontract aanvragen voor meerdere jaren. Wij werken veelal met contracten van minimaal 3 jaar, dit kan naar wens van uzelf uitgebreid worden tot meerdere jaren. Onderhoud van uw monument zorgt ervoor dat deze er netjes bij blijft staan.

Bij een onderhoudscontract onderhouden wij uw monument, de werkzaamheden welke wij hiervoor verrichten bestaan uit het volgende:

Onder groot onderhoud wordt verstaan:

De opdrachtgever zal bij constatering een vrijblijvende offerte ontvangen voor een opdracht tot groot onderhoud.

 

Volledig onderhoud voor begraafplaatsen:

Wij hebben een gevoel bij een begraafplaats, wij vinden dat deze er verzorgd bij hoort te liggen. Om ons gevoel kwijt te kunnen, hebben wij voor begraafplaatsen een onderhoudsservice ontwikkeld, welke voordelig is voor zowel de stichtingen als voor nabestaanden welke zijn/haar dierbare overledene komt gedenken. Hoe prettig is het wanneer je op de begraafplaats komt, en alles ziet er verzorgd en netjes uit?

Veelal wordt er een onderhoud vergoeding betaald voor het graf, het betreft hier merendeels de “groen” werkzaamheden. Wij vinden dat ook de monumenten hier bij horen, dit is ook wat de nabestaanden verwachten wanneer men betaald voor het onderhoud van het graf.

Bent u geïnteresseerd, of weet u een begraafplaats welke deze service goed kan gebruiken? Attendeer dan ons of hen op deze service. Deze service kost niet meer dan wat U, als stichting, op dit moment jaarlijks kwijt bent.

Kijk op onderstaande link welke werkzaamheden wij verrichten voor deze onderhoudsservice, deze is in overleg aan te passen naar ieders wens…

Onderhoudsservice begraafplaats